Athorama ★★★ - Nea Roda

suncobran500m crtica max 4 crtica PP crtica od 40 €

LOKACIJA: Hotel je smešten na brežuljku, na 500 m od plaže. Nalazi se između mesta Ouranopolis i Nea Roda, na po 5 km od jednog i drugog. Izgrađen je 1995. a renoviran 2005. god. Sastoji se od glavne i tri odvojene zgrade.  Zbog svoje lokacije, idealan je za one koji vole blag, osvežavajući povetarac, miran san, predivan pogled na zaliv.

SADRŽAJ: recepcija, sef (doplata), WIFI internet (besplatno), parking, restoran, bar,  dečije igralište, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena (besplatno), bar na bazenu, teretana, mali SPA centar (sauna, hidromasaža, parno kupatilo) – doplata, prilagođen osobama sa posebnim potrebama…
USLUGA: Usluga u hotelu je na polupansion (“švedski sto”, samoposluživanje).
SOBE: Sve sobe imaju klima uređaj, fen za kosu, frižider, SAT TV, telefon, kupatilo.
Eco soba
Oko 20 m² , nalaze se u prizemlju, sa pogledom na vrt. Imaju francuski ili dva standardna ležaja i sofu na razvlačenje, predviđene za 2-4 osobe.
Standard soba bočni pogled more
Oko 20 m² , nalaze se na spratu, pogled na zaliv. Imaju francuski ili dva standardna ležaja i sofu na razvlačenje, predviđene za 2-4 osobe.
Apartman
Oko 30-40 m² , na jednom ili dva nivoa. Imaju francuski ili dva standardna ležaja i sofu na razvlačenje, predviđeni za 2-6 osoba.
Junior suite
Oko 30 m² , nalaze se u odvojenim zgradama, imaju pogled na more. Predviđeni za 2-5 osoba, imaju  francuski ili dva standardna ležaja i sofu na razvlačenje.

© 2017 Nomad - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.