Creta Maris Beach Resort ★★★★★

 

Položaj: Nalazi se u letovalištu Hersonisos, udaljenom 24 km od aerodroma Heraklion.
Plaža:  Ceo kompleks Creta Maris je smešten na plaži koja je u većem delu peščana, opremljenoj suncobranima i ležaljkama i peškirima za plažu, koji su besplatni za goste hotela. Postoji i spasilac na plaži.
Hotelski sadržaj: Recepcija, 14 liftova, TV kutak, mini market, butik, draguljarnica, bašta na 23.130 m2, organski deo, 6 restorana, 7 barova, manja ambulanta, hamam i spa, fitnes, prva pomoć, friyerski salon, WIFI u javnim prostorijama hotela i u sobama, priključak za internet, disko, otvoreno pozorište, pravoslavna kapela, pogodnosti za ljude sa posebnim potrebama, razne sportske sadržaje, 3 teniska terena, mini golf, odbojka na plaži, 3 otvorena bazena, talasoterapijski centar odmarališta koji poseduje zatvoreni bazen sa toplom vodom, saunu i hidromasažne kade. Deca se mogu zabavljati u sopstvenom bazenu, u dečjem klubu i na igralištu.
Smeštaj: Hotel Creta Maris se sastoji od 2 glavne zgrade Maris i Tera i bungalova i ukupno 676 smeštajnih jedinica koji mogu da prime 2000 gostiju. Postoje sobe u glavnoj zgradi koje primaju 1-3 osobe, family (porodične sobe), bungalove, suites, VIP suites sa pogledom na vrt, na more...Soba u glavnoj zgradi ima oko 27 m2, WC, kadu ili tuš, SAT TV, muziku, fen za kosu, klimu, električni bokal za vodu, mini frižider, balkon, nepušačke sobe, telefon, besplatan bežični internet. Family (porodične sobe) kapaciteta za minimum 4 osobe, su dizajnirane da omoguće porodici da se oseća udobno, tako da imaju od 37-60 m2. Idealne su za 2 odraslih i 2 dece ili 3 odrasle osobe i 1 dete. Sastoje se od 1 spavaće sobe, 1-2 kupatila sa kadom, dnevnog boravka i balkonom sa pogledom na vrt. Bungalovi su deluxe pogled more, pogled na vrt, i pored bazena.
Usluga: All Inclusive (“sve uključeno”) doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima. U našoj agenciji možete dobiti kompletan All Inclusive program.
Komentari/Napomene/Preporuke: Izvanredan luksuzan kompleks sa odličnom hranom, odličnom uslugom i bogatim sadržajem.

© 2017 Nomad - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.