Hotel Theartemis Palace ★★★★ Retimno

 

Položaj:  Hotel  se nalazi u gradu Retimno, na oko 650 m od centra. Od aerodroma Hanja udaljen je 65 km a od aerodroma Heraklion 79 km.
Plaža:  Hotel je udaljen oko 130m od dugačke peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama (uz doplatu).
Hotelski sadržaj:  Hotelski kompleks se sastoji od dve zgrade koje su udaljene jedan od druge oko 30 metara, a deli ih mala neprometna ulica. Dve zgrade su povezane podzemnim prolazom sa lepo dekorisanim zidovima. U prvoj se nalaze recepcija, glavni restoran, otvoreni  bazen sa delom za decu kao i deo smeštajnih jedinica. U drugoj zgradi se pored smeštajnih jedinica nalazi bazen sa đakuzijem (ne uz doplatu), stoni tenis i još sportskog sadržaja. Treći zatvoreni bazen koji se greje samo u aprilu. Hotel poseduje bar pored bazena, tavernu, kafiteriju, snack bar. Pored bazena se nalaze ležaljke, suncobrani, peškiri za bazen, igraonica za decu, stoni tenis, bilijar, fitens, sauna, animacija, grčke večeri, juvelirnica, mini market, suvenirnica.
Smeštaj:  Sobe sadrže balkon, SAT TV, telefon, radio, sef (uz doplatu), klimu, fen za kosu, toaletni pribor, kupatilo, tuš ili kada, frižider, WIFI (uz doplatu).
Usluga: Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).
Komentari/Napomene/Preporuke: Elegantan hotel, pogodan i za porodice, bogat švedski sto, blizina plaže, lep veći bazen…

 

© 2017 Nomad - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.