Jo-An Beach ★★★ Adelianos Kampos, Retimno

 

Položaj:  Hotel se nalazi u mestu Adelianos Kampos, 7 km istočno od Retimna, 72 km od aerodroma Heraklion, u blizini sela Adele.  To je zapravo primorsko predgrađe Retimna, u prošlom veku je toliko poraslo da je sada deo grada. Ispred Adelianos Kamposa proteže se ogromna peščana plaža. Mesto ima hotele kao i dosta restorana, barova, kafića, taverni, kao i dosta mesta za kupovinu i zabavu. Stanica autobusa za grad Retimno je udaljena  50 metara.
Plaža:  Nalazi se direktno na peščano-šljunkovitoj plaži u mestu Adelianos Kambos . Plaža je dobro organizovana, sa suncobranima, spasiocima, svlačionicama, tuševima, barovima i sl.
Hotelski sadržaj: Kompleks izgrađen u mediteranskom stilu se sastoji od 6 dvospratnih zgrada sa 86 soba. Ima restoran, bar, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, igralište za decu, internet, bilijar, usluga čuvanja dece (uz doplatu). Bežični internet je dostupan na javnim mestima i korišćenje se naplaćuje.
Smeštaj:  Hotel Jo An Beach nudi raznovrsne studije, apartmane i mezonete. Sve smeštajne jedinice poseduju sopstveni balkon, klima uređaj, plazma TV i čajnu kuhinju,  sef (uz doplatu), kuptilo, fen.  Priključak za internet je dostupan u hotelskim sobama i korišćenje se naplaćuje. U ponudi su apartmani koji imaju 1 ili 2 spavaće sobe i dnevni boravak sa 1 ili 2 pomoćna ležaja-sofe.  
Usluga: Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).
Komentari/Napomene/Preporuke: Pogodno za porodice sa decom.

 

© 2017 Nomad - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.