Maravel Land ★★★

 

Položaj: Hotel Maravel se nalazi u mestu Adelianos Kampos, 7 km od centra Retimna. Smešten je na placu od oko 20.000 m2 i okružen divnim vrtovima. Potpuno je renoviran 2009. godine.
Plaža:  Hotel se nalazi na peščanoj plaži dugoj 10 km.  
Hotelski sadržaj: Recepcija koja radi non-stop, 2 bazena, dečiji bazen, bar pored bazena, restoran, internet kutak, TV kutak, mini-market, veliko dečije igralište, teniski teren, teren za košarku, odbojku na pesku, vodeni sportovi. Hotel organizuje grčko veče, veče sa roštiljem, muzikom i vinom, i disko veče.
Smeštaj: Hotel se sastoji od 32 sobe (1-3 osobe), 75 studija (1-3 osobe), i 13 apartmana od 2 sobe (4-5 osoba). Svaka soba ima klimu, balkon ili terasu, SAT TV, kupatilo TWC/kada, fen za kosu, mini frižider. Studiji i apartmani pored sadržaja koji su istim kao kod soba, imaju i mini kuhinju sa osnovnom opremom za samostalno pripremanje hrane.
Usluga: Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje) ili All Inclusive - “sve uključeno” prema hotelskim pravilima.
“All Inclusive” program:     
Doručak, ručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), popodnevna užina,  čaj ili filter kafa, koja se servira uz kolače ili picu ili tost. Pića se služe u baru, restoranu u periodu od 10-23 h. (lokalna alkoholna pića, točeno pivo, vino, sokovi, ali ne i sveže ceđeni, filter kafa, čaj,voda.
Komentari/Napomene/Preporuke: Hotel Maravel vodi brigu o zaštiti životne sredine i u tom smislu je započeo korišćenje solarne energije tako što je na krov hotela, na 20.000m2 postavio solarne ploče. Ovo je savršena demonstracija tehnologije koja se primenjuje za smanjenje zagađenja staklene bašte.

 

© 2017 Nomad - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.