Hotel Club President ★★★ superior

 

Jeadn od najboljih i najpopularnijih klub hotela u Tunisu koji je do prošle godine pripadao čuvenom lancu "Marmara" hotela sa ekskluzivnom prodajom na Francuskom tržištu, od ove godine dostupan je i našim gostima. Ovaj hotel udaljen na samo 5 minuta hoda od lepe pešcane plaže u turistickoj zoni severnog Hammameta.  Od grada Nabela koji je regionalni centar ove oblasti udaljen je oko 3 km, a isto toliko udaljen je od samog turistickog centra Hammameta do kojeg se lako može stici lokalnim taksijem. Ispred hotela nalazi se uredjeno šetalište sa brojnim restoranima kafeterijama i prodavnicama suvenira. Hotel karakteriše jako lepo organizovan hotelski plac sa brojnim sprortskim sadržajima, poseduje 3 bazena, od kojih je jedan za decu najmaldjeg uzrasta, teniske terene, košarkaško igralište, teren za odbojku, deciju igraonicu. U okviru glavne hotelske zgrade nalaze se dvokrevetne i trokrevetne sobe, dok su porodicne (cetvorokrevetne
sobe) smeštene u paviljonima u okviru hotelske bašte. Sve sobe su klimatizovane, lepo uredjene, opremljene sat-TVom i balkonom. Ponuda hotela takode obuhvata animacioni tim, nocni klub i organizovan zabavni program za goste hotela svih uzrasta.
U neposrednoj blizini hotela nalazi se najveci akva park u Hammametu. Privatna hotelska plaža udaljena je svega 100 metara od hotela. Usluga All inclusive (sve ukljuceno)

 

More in this category: « Hotel Fourati ★★★
© 2017 Nomad - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.