Hotel Golden Tulip Mahdia Palace ★★★★★

 

Ovaj hotel visoke kategorije pripada poznatom lancu Golden Tulip hotela i nalazi se u novoj turističko hotelskoj zoni nadomak živopisnog gradića Mahdia i smešten je na jednoj od najlepših Tuniskih plaža. Velikim lepo uredjenim hotelskim placom dominira veliki otvoreni bazen okružen elegantnom hotelskim objektom. oložaj: udaljen je 3 km od centra grada Mahdije, a 50 km od aerodroma u Monastiru. Sadržaj: četiri restorana i šest barova, pansionski restoran, a la carte restoran i restoran na bazenu, picerija, mavarski kafe i lobi bar. Hotel ima otvoreni bazen, igralište i mini-klub za decu od 4 do 12 godina. Postoji mogućnost korišćenja bežičnog interneta na recepciji, uz doplatu. Gostima su na raspolaganju menjačnica, sala za sastanke, perionica, hemijsko čišćenje, peglanje, rentakar, frizerski salon, rum-servis, uz doplatu. Sportske aktivnosti na plaži: odbojka na pesku, vaterpolo, sportovi na vodi. Tu su i teniski tereni, mini-golf, stoni tenis, sala za fitnes, bilijar i video igrice. Hotel ima centar za talasoterapiju na površini od 3.000 metara kvadratnih.
Sobe: 432 luksuzno opremljene, klimatizovane sobe, sa televizorom, telefonom, sefom, mini-barom i kupatilo sa fenom. Sve sobe imaju balkon ili terasu.
Usluga: aranžman podrazumeva polupansion (doručak i večera – švedski sto), Mogućnost doplate za uslugu Al Inclusive (sve uključeno).
Agencijska kategorizacija 5**+

© 2017 Nomad - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.