Delphin El Habib ★★★★

 

Lokacija: Hotel je smešten u neposrednoj blizini živopisnog centra turističkog grada Monastir koji je poznat kao rodni grad „oca nacije“ i prvog predsednika Republike Tunis Habiba Burgibe. Hotel poseduje sopstvenu organizovanu plažu sa lezaljkama i suncobranima od koje ga deli ulica. Hotel: Hotel raspolaze sa 300 soba, 24h recepcija, menjačnica. Uz hotelski objekat se proteže hotelski plac sa velikim otvorenim bazenom sa toboganima, bazenom za decu, koje okružuje lepo organizovana bašta i terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima. U okviru hotelskog placa smešten je i mini klub za decu a uz doplatu u okviru hotela gostima je dostupan je spa centar sa saunom, tursko kupatilo, džakuzi i masaža. Internet je dostupan u lobiju hotela.
Sobe:
Sve sobe su klimatizovane, konforno opremljene, sa telefonom, kupatilom, Sat-TV. Sef uz doplatu na recepciji.
Sport i zabava:
U okviru hotela postoji teniski teren, fitnes, stoni tenis, spa centar. Na hotelskoj plaži dostupni su razni vodeni sportovi i odbojka. U toku letnjih meseci hotel poseduje aktivan tim za animaciju gostiju svih uzrasta.
Obroci:
Usluga je Al iclusive (sve uključeno) a glavni obroci se služe u pansionskom restoranu, samoposluživanje („švedski sto“). Takodje poseduje snek bar pored bazena, piano bar, kafe Moure, bar u predvorju hotela.
Preporučuje se porodicama sa decom.
Agencijska kategorizacija 4*

© 2017 Nomad - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.