Royal Thalassa Monastir ★★★★★

 

Lokacija: Hotel raspolaže sa smeštajnim kapacitetom visokog standarda, i nalazi se na prelepoj peščanoj plaži u Monastiru. Od centra Monastira je udaljen 6 km, 20km od Port el Kantaoui-a i oko 15 km od grada Susa.
Hotel: Poseduje jedan od boljih Thalasso˛& spa centara ( The Royal Elyssa).
Otvoreni bazen sa lepo uređenom baštom iz koje se dolazi do plaže, zatvoreni bazen i manji, posebno projektovan za decu.  Zatvoreni bazen sa toplom vodom  od novembra do marta. Ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži koji su na raspolaganju gostima hotela. Na plaži postoje brojni motorizovani sportovi koji se dodatno naplaćuju. Hotel poseduje teniske terene, teren za košarku, fudbal, odbojku, golf...

Sobe:
ima 280 soba( ot toga 42 apartmana), luksuzno su opremljene i prostrane sa Tv-om, sefom, mini barom, klimom, fenom, tuš kabinom ili kadom, terasom sa pogledom na more ili bazen.

Obroci:
Hotel raspolaže sa tri restorana u kojima se služi i tunižanska hrana  i internacionalna kuhinja.  Glavni restoran gde se servira internacionalna kuhinja, A la carte restoran, Mavarski kafe,  kao i bar na plaži i snek bar kod bazena gde se uglavnom servira užina.
Wi fi je dostupan na recepciji i u loobiju hotela.
Jako je dobro organizovana i dnevna i noćna animacija, kako za odrasle tako i za decu.

Agencijska kategorizacija: 5*

More in this category: Delphin El Habib ★★★★ »
© 2017 Nomad - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.